Ota yhteyttä

Kirjaudu sisään
In English
Labyrintti ETUSIVU YRITYS PALVELUT TOIMIALAT REFERENSSIT YHTEYS 010 440 1010
     

YRITYS

Labyrintti Media Oy
Technology Fast 50
Tiedotteet
Tietosuojaseloste
Sosiaalinen vastuu
   
 

SOSIAALISEN VASTUUN STRATEGIA

 

Labyrintti Media Oy | Sosiaalisen vastuun strategia


Labyrintti Media Oy on sitoutunut työskentelemään edistääkseen kestävää kehitystä. Yhtiön liiketoiminta ja sidosryhmäsuhteet perustuvat yhtiön yhteiskuntavastuun politiikkaa ilmentäviin toimintaperiaatteisiin, jotka ovat olennainen osa yhtiön liiketoimintaa. Yhteiskuntavastuun politiikkaa noudatetaan koko organisaatiossamme osana päivittäistä liiketoimintaa.

Labyrintti Median päämääränä on luoda lisäarvoa eri sidosryhmillemme. Tämän saavuttamiseksi Labyrintti Median tulee täyttää muidenkin sidosryhmien odotukset, kuten kehittää ja toimittaa asiakkaille korkealaatuisia ratkaisuja ja palveluja, rakentaa pitkäaikaisia yhteistyösuhteita, tarjota työntekijöilleen hyvät työolosuhteet ja luoda taloudellista lisäarvoa sijoittajille.

Labyrintti Median yhteiskuntavastuun politiikan mukaisesti yhtiön toiminta on eettisesti kestävää, oikeudenmukaista ja ympäristöarvoja kunnioittavaa. Vastuullisuutemme ei liity vain omaan liiketoimintaamme, vaan ulottuu koko sidosryhmäketjuun: arvostamme asiakkaitamme, henkilökuntaamme, yhteistyökumppaneitamme, sijoittajiamme ja muita sidosryhmiämme.

Noudatamme aina soveltuvaa lainsäädäntöä ja muita määräyksiä kaikessa toiminnassamme. Yhtiön tavoitteena on myös tarjota työntekijöilleen sekä muille Labyrintti Media Oy:n kanssa työskenteleville henkilöille turvalliset työolosuhteet asettamalla toiminnalle korkeatasoiset työ- ja muut turvallisuusvaatimukset.

Viestintämme on avointa, läpinäkyvää ja perustuu aktiiviseen vuoropuheluun sidosryhmiemme kanssa.

18.5.2015

 
   
Siirry mobiilisivustolle © LINK Mobility Oy 2019 (aiemmin Labyrintti Media Oy) Iskoskuja 3 C 121, 01600 Vantaa, Puh. 010 440 1000, Fax 010 440 1001 / Sivukartta